Základný náhľad
Náhľad MARC
Autorita Vecné heslo
Počet záznamov, v ktorých sa používa: 0
001 - Evidenčné číslo záznamu
- Kontrolné pole: 87413
003 - Identifikátor kontrolného čísla
- control field: SK-MaSNL
005 - Dátum a čas posledného spracovania
- Kontrolné pole: 20240214141956.0
008 - Údaje pevnej dĺžky
- Údaje pevnej dĺžky: 211026 n|ac|nnbaba a a|a
024 7# - Iný štandardný identifikátor
- Štandardné číslo alebo kód: SNLaut0003420
- Zdroj čísla alebo kódu : skmasnl
040 ## - Zdroj katalogizácie
- Pôvodná katalogizačná agentúra : SNKPH
- Kód jazyka katalogizácie: slo
- Agentúra prepisujúca záznam: SNKPH
042 ## - Kód autentifikácie/autorizácie
- Authentication code: SNK_NB16
072 #7 - SUBJECT CATEGORY CODE
- Subject category code: 641
- Subject category code subdivision: Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá
- Code source: konspekt
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
- Universal Decimal Classification number: 641.526.2
- Edition identifier: 2011
150 ## - HEADING--TOPICAL TERM
- Topical term or geographic name entry element: pečené jedlá
450 ## - SEE FROM TRACING--TOPICAL TERM
- Topical term or geographic name entry element: jedlá pečené
450 ## - SEE FROM TRACING--TOPICAL TERM
- Topical term or geographic name entry element: pečené jedlo
450 ## - SEE FROM TRACING--TOPICAL TERM
- Topical term or geographic name entry element: jedlo pečené
550 ## - SEE ALSO FROM TRACING--TOPICAL TERM
- Topical term or geographic name entry element: jedlá
- Control subfield: g
670 ## - SOURCE DATA FOUND
- Source citation: www(Národní knihovna České republiky), cit. 7.2.2024;
- Information found: anglický ekvivalent
750 #7 - ESTABLISHED HEADING LINKING ENTRY--TOPICAL TERM
- Topical term or geographic name entry element: Baked dishes
- Source of heading or term: SNKPHeng
856 42 - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
- Host name: https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000207160&local_base=AUT
999 ## -
- : VIRTUA4 yslo